Felülvilágító kupolák

Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak…

Míg a hagyományos, magastetős házaknál a kevésbé napos helyiségeket –konyhát, nappalit vagy hálószobát – felülvilágítóként elhelyezett tetőtéri ablakokkal könnyen bevilágíthatunk, addig a lapostetős lakásoknál erre nincs elehetőség. A VELUX azonban a lapostetős lakásokra is gondolt, ezért kifejlesztette a hőszigelelt felülvilágító kupolákat, kifejezetten lakóterekbe. Így a kevés fényben úszó helyiségek gyökeresen átalakíthatók, és életminőség szempontjából feljavíthatók. A felülvilágító kupolákon keresztül az áhított fény és friss levegő bejut a helyiségbe, ugyanakkor a nyílászárók az esztétikai kívánalmaknak is megfelelnek.

A VELUX felülvilágító kupolák ugyanolyan energiahatékonyak, mint a VELUX tetőtéri ablakok és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Bármilyen fagyossá válik a levegő odakint, bent kényelmes melegben lehetünk.

Minimális hőveszteség

Mivel a VELUX felülvilágító kupolákat kifejezetten lakóterekbe terveztük, egy hőszigelető üvegréteget is elhelyeztünk a termékben, mégpedig ugyanolyat, mint amit a tetőtéri ablakokban is kínálunk. Ezért a hőszigetelő képessége is megegyezik azokkal.

Kiváló zajtompítás

A felülvilágító kupola formatervezésének köszönhetően, a külső zajhatásokat nagymértékben csökkenti. Az eső vagy jégeső kopogása nem zavarja meg az Ön álmát, és a zenehallgatás élvezetét sem.

Esztétikus fényszabályozás

A 3-féle színben elérhető harmonikaroló segítségével Ön bármikor kedve szerint szabályozhatja, tompíthatja a beérkező fényt.

 

felulvilagito280 CVP 105125 01 XXL