WERSO

WERSOLakóterünk bővítésének elterjedt formája a tetőtér beépítése. Ennek a lakrésznek természetes fényt a tetőablak biztosít.
Hogyan lehet megfelelő árnyékolással, és hőszigeteléssel ellátni?
Erre nyújt egyedülálló megoldást az árnyékolástechnikában a ROMA világújdonsága, a WERSO. A redőnypalást poliuretán habbal töltött lamellái hathatós szerepet töltenek be a hőszigetelésben. A WERSO nem akadályozza a tetőablak redőny funkcióit, mint nyitás, zárás és tisztítási pozíció. A redőny a feltolásgátló szerkezetnek köszönhetően fokozott védelmet nyújt betörés ellen.

 

ROMA világújdonsága a WERSO, melyben a redőnyprofil lamellái akár 40°-os szögben is elfordíthatók! Ily módon az otthonába bejutó fény mennyiségét szabadon, kívánság szerint állíthatja be. A WERSO kizárólag motoros működtetéssel készül.

 

 

specialis pozicioSzabadon állítható pozíciók

A nyitható, zárható és billenthető funkció mellett van egy speciális állása, mely az ablak takarítását is lehetővé teszi.

napelemes kivitelNapelemes energiaellátás

A WERSO áram nélkül is, napenergia felhasználásával is üzemel. Újdonság! A zsaluzia funkció már a napelemes kivitelnél is lehetséges!

homersekletvedelemLefagyásbiztos üzemmód

A zsaluzia funkció +4 C fok alatti külső hőmérsékletnél automatikusan fagyásbiztos üzemmódba kapcsol, ezáltal a hő és a jég nem okoz kárt benne. A zsaluzia-funkció +4 C fok elérésénél.

feltolas elleni vedelemFeltolás elleni védelem

A redőny feltolásgátlóval van ellátva, ezáltal betörés ellen fokozott védelmet nyújt.

hoszigeteles2Hő és hangszigetelés

A ferde redőny a nap, hő és belátás ellen is hatékony védelmet nyújt a tető alatt levő lakótér számára.

genioMotoros működtetés

Az ergonomikus GENIO távirányító család kényelmes működtetést tesz lehetővé az Ön igényeinek megfelelően.

egyedi szinekSzínharmónia felsőfokon!

Vigyen színt az életébe! Állítsa össze a homlokzat színvilágát saját ízlése szerint! Tetszés szerint választhat, hogy redőnyének tokja látszódjon, vagy ne látszódjon a homlokzaton. Amennyiben amellett dönt, hogy ne látszódjon, válassza a kívül vakolható kiviteleket.