Napjaink építészeti trendje a nagy üvegfelületek alkalmazása. A nagy felületeken át beeső napsugárzás pillanatok alatt elviselhetetlenné teszi a belső terek hőmérsékletét, ezért gondoskodnunk kell azok árnyékolásáról. A zsaluzia igen hatékony külső árnyékoló, mely egyben a homlokzat stílusát meghatározó építészeti elem is. A zsaluziával a beeső fény mennyisége igény szerint szabályozható, így az árnyékolás mellett a helyiségek megvilágítása is az éppen aktuális tevékenységünknek megfelelően történhet.

Tökéletes árnyékolás optimális fényviszonyok mellett! A ROMA új alumínium zsaluziarendszerének különlegessége, hogy a lamellázat felső harmada külön mozgatható. Míg az alsó kétharmad rész összezárva árnyékol és véd a betekintéstől, addig a felső harmad tetszés szerint elfordítható.

vezetosines

Vezetősínes kivitel

 

acelsodronyos

Acélsodronyos kivitel

homlokzatra

Homlokzatra épített rendszer szögletes védőtetővel (lekerekített formában is elérhető)

tokeletes arnyekolas

Tökéletes árnyékolás optimális fényviszonyok mellett! A ROMA új alumínium zsaluzia-rendszerének különlegessége, hogy a lamellázat felső harmada külön mozgatható. Míg az alsó kétharmad rész összezárva árnyékol és véd a betekintéstől, addig a felső harmad tetszés szerint elfordítható.

peremezett

Vezetősínes peremezett lamella

 

dbl lamella

A DBL-lamella hullámos felületén különleges fényhatások alakulnak ki.