F1Karimalemezes szerkezet horganyzott acéllemezből, leszerelhető acélcsappal és csúszótámasszal, begördülő rendszerrel, legördülés elleni biztosítással és testhangszigeteléssel. A vezetősínek, a záróléc és természetesen a kapupalást jóminőségű alumíniumból készülnek.
Nyitásszámtól függően akár ipari célú felhasználásra is.

Maximális gyárthatósági méretek:
szélesség 560 cm, magasság 480 cm.

E seriesAz alumínium kapupalást egy nyolcszögletű hengerelt tengelyre tekeredik fel, amely egy horganyzott acélkonzolra van felerősítve.

Görgők biztosítják a kapupalást kíméletes menetét a vezetősíneken. A gördülő kapu előnye, hogy szabadon hagyja a garázs tetőterét. Ezt a helyet Ön kihasználhatja létra, sílécek, szörfdeszka stb. számára. A bal és jobb oldali horganyzott acélkonzolokat egyszerűen a falba szerelik.

B3Burkolólemezes szerkezet, begördülő rendszerrel (B 2, B 3) nyílásba, nyílás elé és mögé egyaránt szerelhető, rögzített tartóval, és zuhanásgátlóval, testhangszigeteléssel. Vastagon lakkozott zárt tok, szerelőnyílással, oldalsó alumíniumöntvény tokvéggel. Kefézett, szalagpréselésű alumínium vezetősínek. Szalagpréselésű alumínium záróléc gumi záróprofillal. Ív alakúra préselt duplafalú alumínium profil, freonmentes habszigeteléssel, vastag lakkozással 77mm szélességben. 70 illetve 102 mm átmérőjű nyolcszögletű acéltengely motoros nyitás illetve zárás (230V), nyílásba illetve nyílás elé, és mögé szerelési lehetőséggel.

RolentoAz alumínium kapupalást feltekeredik a zárt kaputokba. A vezetősínek kíméletesen és biztonságosan vezetik. Felejtse el a megszokott rugós rendszerű csúnya látványt nyújtó kaputechnikát a „rozsdás" színtónussal. A ROMA garázskapu a belső garázstérben is egy egészen új, rendezett érzést ad.