Feszített árnyékolók

ZipSCREEN

A technika fejlődésével napjainkra a különböző üvegszálas, illetve PVC alapanyagú textilek egyre nagyobb teret hódítanak az árnyékolás technikában. Teszik ezt vidám színeikkel, hatalmas egybefüggő felületükkel, izgalmas megjelenésükkel. Anyaguk mára már UV stabil, nehezen éghető és hatalmas erőknek áll ellen, így vált lehetségessé az is, hogy akár 18 m² -es felületet is képes legyen a zipSCREEN egyben árnyékolni.

T-Line

Bemutatjuk a napellenzők terén abszolút újdonságnak számító, egyedülálló mágneses feszítőrendszerrel ellátott kazettás árnyékolót, amely még az erős környezeti hatások (pl.: szél) esetén is maximális védelmet nyújt. Az anyag feszessége, a mágneses rögzítésnek köszönhetően, még erős szélben is megoldott, a teleszkópos rendszer segítségével minden esetben visszaáll az eredeti helyére.

Windy

A Windy egy újonnan szabadalmaztatott árnyékolórendszer, melynek vertikálisan kialakított kazettái megvédik az anyagot szinte az összes külső behatástól. Szinte minden környezetben felhasználató, ahol szükség lehet a szél, nap és eső elleni védelemre. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a teraszoktól kezdve télikerteken át, akárhova beépíthető. A windy-vel bármikor önfeledten élvezheti a teraszán töltött időt, nem kell többé az időjárásal foglalkoznia!

Ilios Free

Az Ilios Free egy függőleges, védőtok nélküli árnyékoló, amely tökéletesen alkalmas ablakok, teraszok és erkélyek árnyéklására. Falhoz és mennyezethez is rögzíthető. A letisztult elegáns konzolok egyszerű, tiszta kialakítást kölcsönöznek a szerkezetnek. Mint mindegyik ShadeLab terméknél, úgy ennél is kizárólag rozsdamentes csavarok kerülnek felhasználásra, 80 mm-es csőtengellyel. Az Ilios Free Ray oldalvezető acél sodronya egy 4 mm-es rozsdamenetes acél huzal. Maximális mérete 5x3 méter.

Ilios Ray

Az Ilios Ray egy függőleges árnyékoló, oldalsó sodronyos megvezetéssel. A termék 2012-ben elnyerte a Red dot design díjat. Nem véletlenül... Letisztult, szemet gyönyörködtető vonalai mellett prémium minőséget képvisel. Az innovatív tokba integrált terminálnak köszönhetően az Ilios Ray bármilyen építészeti stílusnál megállja a helyét, legyen az modern vagy klasszikus.

Ilios Wing

Az Ilios Wing méltán nyerte el a Red dot design díját 2012-ben. Csodás megjelenése mellett vitathatatlanul szemlélteti a technika jelenlegi állását és alkalmazását a függőleges árnyékolóknál. A védőtokot úgy alakították ki, hogy az árnyékoló záróprofilja behúzott állapotban teljes mértékben illeszkedjen a védőtok nyílásához.

Aire Ray

Az Aire Ray kiemelkedően szép megjelenéséhez tökéletes technológia párosul. Végre egy függőleges napellenző, ami nem csak egy egyszerű kiegészítő. Elegánsan kapcsolódik az épülethez és annak részévé válik. A tokozott védőtokba precízen illeszkedik a záróléc, mely garantálja a kiváló teljesítményt és hermetikus zárást. Magas szélterhelésnek is ellenáll.

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2020 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső