Garázskapu Billenőkapuk

Image

Novoferm billenőkapuk

A Novoferm billenőkapuk robosztus szerkezetüknek köszönhetően nap mint nap, esőben, szélben, hóban, fagyban teljesítenek szolgálatot. A gondos megmunkálás eredményeképpen kimagasló felületvédelemmel rendelkeznek. Az elektrosztatikus porszórt alapozásnak köszönhetően kettős korrózióvédelemmel vannak ellátva. A kapulapok, kapukeret, blokktok, vezetősín, emelőkar és minden további alkatrész tűzihorganyzott acélból készül. A kapukeretet adó keresztmerevítéssel ellátott, nagy csavarószilárdságú acélprofilok szintén a kimagasló stabilitást szolgálják.

Tulajdonságok

Kiemelkedő működési biztonság

Minden Novoferm komfort billenő garázskapu stabil, többszörös rugóköteggel rendelkezik, melyek kis erőkifejtéssel, kézzel vagy gombnyomásra mozgathatók. A megoldásnak köszönhetően, ha egy rugó el is törik, a kapu nem tud leszakadni.

Komfortos nyitás és zárás

A speciális tervezésű emelőkaros csapágyak a kapu könnyed nyitását és lecsukását teszik lehetővé – kényelmesen kézzel, vagy még kényelmesebben elektromos hajtás segítségével.

Csendes kapuműködés

Annak ellenére, hogy a Novoferm billenőkapuk acélból készülnek, működtetésük könnyű és egyszerű. Az acél blokktokban könnyedén mozgó műanyag vezetőgörgők és sínek szinte hangtalan működést, nyitást és zárást garantálnak.

Kimagasló betörésgátlás

Minden Novoferm komfort billenő garázskapu kitűnő behatolásvédelemmel rendelkezik, melyet egy masszív reteszelésű, kívülről elérhetetlen, a szennyeződéseknek és korróziónak ellenálló zárszerkezet biztosít.

Garázskapuhajtás lekapcsoló automatikával

A VivoPort® kapuhajtás gondozásmentes, önlekapcsoló automatikával rendelkezik. Amint a kapu nyitáskor vagy csukódáskor bármilyen akadályba ütközik, azonnal leáll.

billeno1

novoferm billeno3

Felületek

feluletek billeno

Színek

szinek billeno 

Ablakok

ablakok billeno 

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2023 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső