Gyorskapuk kültéri

Image

További megoldások

Különlegesen nagy bel- és kültéri nyílásokba, egészen 64 m²-ig, is tudunk gyorskaput ajánlani, melyet teljes egészében a helyiség, az ott uralkodó szituációk és a használat intenzitásához tudunk igazítani.

 

NovoSpeed Special

Különlegesen nagy bel- és kültéri nyílásokba, egészen 64 m²-ig, is tudunk gyorskaput ajánlani, melyet teljes egészében a helyiség, az ott uralkodó szituációk és a használat intenzitásához tudunk igazítani. A NovoSpeed Special modell tulajdonságai:

 

 

 

 

  • A vezetőoszlopok robosztus kialakításúak, melyekbe nemcsak revíziós ajtók találhatók, hanem egy feszítő rendszer is, mely a kapulapot megfeszítve tartja a nagyobb széllökések ellen.
  • Emellett a kapulapon több integrált merevítés is található.
  • Egy- vagy több átlátszó betekintő ablak szekcióval és frekvenciaszabályzásos vezérléssel is rendelkezik.
 

Harmonika gyorskapuk

Harmonika gyorskaput már régóta használnak az ipar minden területén az alábbi tulajdonságai miatt:

 

 

 

 

 

  • A harmonika ajtó nyitásakor azonnal a teljes magasság szabaddá válik, ami keskeny, magas szállítmányoknál nagy előnyt jelent.
  • A kapu átlátszó, így mindig látni lehet, hogy mi történik a kapu másik oldalán.
  • Pneumatikus vagy elektromos hajtással rendelkezik, nyitási sebessége 3 méter / másodperc.
 

Automata lengőajtók

Az automata, léghuzat ellen védő lengőajtó egyike az iparban legrégebben használt ajtótípusoknak. A nehéziparban ezt a modellt elsősorban az egyes gyártórészlegek leválasztására alkalmazzák. Közkedveltségét az alábbi tulajdonságainak köszönheti:

 

 

 

 

  • Egyszerű kialakítású, ugyanakkor intenzív használatra alkalmas.
  • Pneumatikus vagy elektromos hajtással is működtethető.
  • Üzemzavar esetén mindkét irányba nyitható.
  • Egy antiblokkoló egységnek köszönhetően védett az ütközésekkel szemben.
 

Speciális szerkezetek

Ahhoz, hogy egy már meglévő kültéri ipari kapu mögé egy gyorskaput szereljenek, általában egy speciális szerkezet szükséges, melyet méretre gyártunk le Önnek – ezzel minden szolgáltatást egy kézből kaphat!

 

 

 

 

 

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2023 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső