Redőny Eléépíthető

INTEGO .P és .XP

Építkezik? Felújít? Azt szeretné, hogy az árnyékolórendszer tokja ne látszódjék? Amennyiben  vakolható  redőnyt  vagy  zsaluziát  szeretne  nyílászárói  elé,  az igényes,  műszakilag kiforrott  INTEGO rendszer  az optimális  megoldás, az INTEGO – PENTO bázison ötszögű, vakolható tokkal, vagy INTEGO – QUARDRO bázison, négyszögű, vakolható tokkal.

RONDO .P és .XP

A ROMA külsőtokos árnyékoló rendszerei építkezések és felújítások során számtalanszor bizonyítottak már. A külsőtokos redőny-, vagy zsaluzia rendszerek a nyílászáró elé kerülnek felszerelésre, ezért, ha az építkezés során esetleg nem került sor a felszerelésre, semmi gond, hiszen utólagosan – már kész ház esetén – is beépíthetők.

PENTO .P és .XP

Ön inkább a klasszikus formákat kedveli? Akkor a PENTO vagy QUADRO típust ajánljuk. Elegáns és tradicionális megjelenésük minden homlokzathoz egyaránt illik. A PENTO és QUADRO klasszikus formájú külsőtokos árnyékolók építkezés vagy felújítás kapcsán számtalanszor bizonyítottak már.

QUADRO .P és .XP

Ön inkább a klasszikus formákat kedveli? Akkor a PENTO vagy QUADRO típust ajánljuk. Elegáns és tradicionális megjelenésük minden homlokzathoz egyaránt illik. A PENTO és QUADRO klasszikus formájú külsőtokos árnyékolók építkezés vagy felújítás kapcsán számtalanszor bizonyítottak már. Az igényes, műszakilag kiforrott rendszerek megtérülő befektetést jelentenek az Ön számára.

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2024 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső