Redőny Ráépíthető

Image

PURO és PURO .XR

A ROMA PURO felsőtokos redőny- és zsaluzia rendszerei az építkezések és felújítások során már sok ezerszer bizonyítottak.
A felsőtokos redőnyrendszerek a nyílászáróval együtt, egy munkafolyamatban, egy egységként kerülnek beépítésre. A kiváló alapanyagokból készült tok időjárás- UV-, és lépésálló tulajdonságokkal rendelkezik. Az alapanyagok környezetbarát technológiával készülnek. Éghetőség szerint a nehezen éghető kategóriába tartozik.

A tok a speciális noppolt felületének köszönhetően hagyományos módon, akár előkészítés nélkül is vakolható. A könnyű, poliuretán habból készült redőnytok rendkívül jó hő- és hangszigetelő. A poliuretán habot egy kemény belső héj védi a különböző mechanikai sérülésektől, valamint masszívabbá teszi a tokot.

A PURO és PURO .XR rendszer jellemzői

  • Hőszigetelés a forró nyári, és a fagyos téli napokon
  • Gurtnis és motoros működtetés egyaránt lehetséges
  • A kereskedelemben kapható összes ablaktípushoz alkalmazható
  • Kiváló hő-, és hangszigetelő képességgel rendelkezik
  • A tok felülete előkészítés nélkül, könnyen vakolható
  • Kiváló minőségű alumínium és műanyag alapanyagokból készül

A kiváló alapanyagokból készült könnyű, poliuretán tok időjárás-, UV-, és lépésálló tulajdonságokkal rendelkezik, valamint rendkívül jó hang- és hőszigetelő.

Az alapanyagok környezetbarát technológiával készülnek.
A tok speciális noppolt felülete hagyományos módon, akár előkészítés nélkül is bevakolható.

A poliurethán habot egy kemény belső héj védi a mechanikai behatásoktól, mely egyúttal növeli a rendszer stabilitását is.

Automatizált redőnyrendszer

Mindennapi életünkben különféle eszközök vesznek körül bennünket, melyeket minél egyszerűbben szeretünk kezelni. Miért tenne kivételt a redőnyével? Redőnyeinket naponta minimum kétszer működtetjük. A kézzel történő mozgatás időigényes és egy idő után fárasztóvá is válik.
Válasszon Ön is motoros működtetést! Még kényelmesebbé teheti mindennapjait, ha redőnyeit távirányítóval vezérli, illetve teljesen automatikusan érzékelőkkel és vezérlőkkel kiegészítve egy intelligens ház részeként.

Az automatizált redőnyrendszerrel energiát takaríthat meg.Ki tud arról gondoskodni, hogy az árnyékolók minden nap megbízhatóan, időben záródjanak?

Hideg napokon akár 12%-kal csökkenthető a fűtési energia felhasználás.Amit tanácsolunk:Használjon redőnyeihez, zsaluziáihoz időkapcsoló órát.

Programozza be a nyitást és zárást.Értékes energiát lehet ilyen egyszerűen megspórolni. Fényérzékelővel való kombinálás esetén nyáron is enegiát takaríthat meg: a megfelelő időben történő árnyékolással az üvegfelületek nem melegszenek fel, ezért a belső klíma kellemes marad, sőt, a klímaberendezés működése is hatékonyabbá, költségkímélővé válik.

PUROPURO

PURO Falazatba építhető polyuretán tok, vakolható előlappal, belső szerelőnyílással.

PURO.XRPURO .XR

PURO .XR Falazatba építhető polyuretán tok, vakolható előlappal, külső szerelőnyílással.

szunyoghalo2Szúnyogháló

PURO és PURO .XR rendszerünk - akár utólag is - bővíthető szúnyoghálóval.

hoszigeteles2Hő és hangszigetelés

Jó hőszigetelő képessége segít az energia megtakarításban. Kiváló hangszigetelő képességének köszönhetően kívül tartja a külvilág zajait.

motoros mukodes2Motoros működtetés

A motoros működtetés komfortját tovább fokozhatjuk távirányítással. Megfelelő vezérlőegységgel akár egy intelligens ház részévé tehetjük. Már tervezéskor gondoljon a megfelelő energiaellátásra.

szerelesTervező- és szerelőbarát

Tervezése és szerelése egyaránt egyszerű. A nyílászáró és redőny egy egységként kerül beépítésre.

egyedi szinekSzínharmónia felsőfokon!

Vigyen színt az életébe! Állítsa össze a homlokzat színvilágát saját ízlése szerint! Tetszés szerint választhat, hogy redőnyének tokja látszódjon, vagy ne látszódjon a homlokzaton. Amennyiben amellett dönt, hogy ne látszódjon, válassza a kívül vakolható kiviteleket.

Tokmeghosszabítás

Szükség esetén a tok oldalirányban meghosszabbítható, ez által a gurtniautomata a falba sűlyeszthető. Ennek előnye, hogy nem kell megfúrni a nyílászáró keretét, valamint a nyílászáró akadálytalanul működtethető.

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2023 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső