Redőny Ráépíthető

KARO és RA.2

A KARO és RA.2 felsőtokos redőnyrendszerek építkezések és felújítások során már sokezerszer bizonyítottak. A többkamrás, duplafalú, extrudált műanyagból, környezetbarát technológiával készült, szigeteléssel ellátott tok a kiváló hang és hőszigetelést, valamint a jó stabilitást szolgálja. A felsőtokos redőnyrendszerek a nyílászáróval együtt, egy munkafolyamatban kerülnek beépítésre. Ez az építkezés során jelentős időmegtakarítást jelent. Famintázat? Élénk színek? Vagy ne is látszódjon?

 

 A KARO és RA.2 felsőtokos redőnyrendszereink megjelenésben és színben kiválóan variálhatóak és harmonikus egységet képeznek a nyílászáróval és a homlokzattal.

 

Az KARO és RA.2 rendszer jellemzői

  • A működtetés lehet gurtnis vagy motoros
  • A kereskedelemben kapható bármely nyílászáróhoz illeszkedik
  • Egyszerűen vakolható
  • KARO esetén a szerelőnyílás a tok hátoldalán és/vagy alján található
  • RA.2 esetén a szerelőnyílás a tok hátoldalán található
  • Palást anyaga tetszés szerint alumínium vagy műanyag
  • A lefutósín anyaga tetszés szerint alumínium, vagy műanyag

A ROMA KARO és RA.2 felsőtokos redőnyrendszerek többkamrás, duplafalú, extrudált műanyagból, környezetbarát technológiával készült, szigeteléssel ellátott tokja a kiváló hang-, és hőszigetelést, valamint a jó stabilitást szolgálja. A kereskedelemben kapható bármelynyílászáróhoz alkalmazható. Amennyiben el szeretné rejteni a tokot, az egyedülálló vakolattartó rendszerének köszönhetően egyszerűen vakolható. Az esetleges javítást vagy karbantartást a mellékelt ábrákon látható szerelőnyílások teszik lehetővé. A tok belső oldala a felsorolt színekben fóliázható, illetve a KARO-nál – amennyiben alsó szerelőnyílást választ, a belső hátsó oldal vakolható.

Fókuszban az energiatakarékosság

A nem megfelelően megválasztott árnyékolástechnikai rendszerek a leggyakoribb okai az épület hőveszteségének. Építkezéskor, vagy akár egy teljes felújítás alkalmával is törekszünk a lehető legjobb hőszigetelés elérésére, illetve a legkorszerűbb fűtési rendszer beépítésére. Miért? Szeretnénk energiát-, ezáltal pénzt megtakarítani, egyúttal környezetünket is védeni. A megfelelően megválasztott árnyékolástechnikai rendszereket hosszútávú befektetésnek szánjuk.

szunyoghalo2Szúnyogháló

KARO rendszerünk - akár utólag is - bővíthető szúnyoghálóval.

hoszigeteles2Hő és hangszigetelés

Jó hőszigetelő képessége segít az energia megtakarításban. Kiváló hangszigetelő képességének köszönhetően kívül tartja a külvilág zajait.

motoros mukodes2Motoros működtetés

A motoros működtetés komfortját tovább fokozhatjuk távirányítással. Megfelelő vezérlőegységgel akár egy intelligens ház részévé tehetjük. Már tervezéskor gondoljon a megfelelő energiaellátásra.

biztonsag2ROMA biztonsági csomag

Redőnye fokozottabb védelmet nyújt, ha biztonsági csomaggal rendeli meg. Ezt tovább kombinálva GENIO közeledésérzékelő rendszerrel, ideális védelmet jelent betörés ellen.

egyedi szinekSzínharmónia felsőfokon!

Vigyen színt az életébe! Állítsa össze a homlokzat színvilágát saját ízlése szerint! Tetszés szerint választhat, hogy redőnyének tokja látszódjon, vagy ne látszódjon a homlokzaton. Amennyiben amellett dönt, hogy ne látszódjon, válassza a kívül vakolható kiviteleket.

Tokmeghosszabítás

Szükség esetén a tok oldalirányban meghosszabbítható, ez által a gurtniautomata a falba sűlyeszthető. Ennek előnye, hogy nem kell megfúrni a nyílászáró keretét, valamint a nyílászáró akadálytalanul működtethető.

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2024 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső