Újdonságok

Büszkék vagyunk rá ...

Az Artkazal a megépült szállodák kategóriájában került a shortlistre Berlinben. Büszkék vagyunk rá, hogy a mi zsaluziáink árnyékolják ezt a házat! Szívből gratulálunk a tervezőknek!

HolzTeam gyár bővítés

Annyira sok megrendelést kapunk, hogy a soproni HolzTeam gyárat bővíteni kell! Itt fog állni az új üzemcsarnok, ahol a nyílászárók robotizált felületkezelése zajlik majd, hogy még gyorsabban szállíthassuk és beépíthessük őket. :)

A PRATIC árnyékolókat a kifinomulság és hosszú élettartam jellemzi. Forradalmian megújítják a kültéri életvitelt, dizájnos elemekkel varázsolják szebbé az Ön kertjét vagy teraszát.

Lineáris vonalvezetés, technológia, és tartósság. A Tecnic Infinity a maga klasszikus vonalvezetésével követi a mai dizájnt ezzel együtt funkcionális megoldást kínál a külső terek védelmére.

A bioklimatikus pergolák a legújabb pergola trendet képviselik, mozgólamellás szerkezetükkel egyedileg szabályozható a beeső fény mennyisége és szöge.

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2024 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső