Zsaluzia Eléépíthető

RONDO .P és .XP

A zsaluziák védelmet nyújtanak a beeső napfény ellen, miközben zavartalan kilátást biztosítanak. A zsaluzia lamelláit gombnyomásra közel 180 fokban el lehet fordítani. Tetszése szerint szabályozhatja a beeső fény mennnyiségét, valamint a kilátás szögét. Ha még kényelmesebbé szeretné tenni a kezelését, válassza a távirányítós kivitelt.

 

Időkapcsolóval, automatikus vezérléssel, szél- és napfényérzékelővel még komfortosabbá tehető a használata.

 

 

A Rondo zsaluziák jellemzői

A RONDO.XP rendszer szúnyoghálóval vagy naphálóval bővíthető. Nincs rájuk éppen szüksége? Rejtse el a tokban! A szúnyogháló vagy napháló diszkréten megbújik a zsaluziarendszer tokjában. Az XP* rendszer sajátossága, hogy akár utólag is beépíthető.

Zsaluzia lamella színek

Állítsa össze a homlokzat színvilágát saját ízlése szerint! Széles színpalettánk ebben segítségére lesz. A gondos felületkezelés és kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően redőnyeink és zsaluziáink időjárásállóak, utánfestést és különösebb karbantartást nem igényelnek. Egyszóval gondozásmentesek. A por és egyéb szennyeződés puha, száraz vagy nedves törlőkendővel egyszerűen letörölhető. A ROMA ColorCollektion 330 színe közül biztosan megtalálja a legmegfelelőbb árnyalatot.

Alapszínek

13 alapszín áll rendelkezésre.
Az árnyékolók elemei kívánság
szerinti színben szállíthatók. Egyedi színek A homlokzat színével
harmonizáló színt biztosan
megtalálja kínálatunkban.

szunyoghalo2Szúnyogháló

Az XP* rendszerek – akár utólag is – bővíthetők szúnyoghálóval.
Más szúnyoghálós termékeinkkel kombinálható.

 

tavvezerles zsMotoros működtetés

A motoros RONDO redőny és zsaluziarendszert működtesse még kényelmesebben: távírányítóval.

 

egyedi szinekA szívárvány minden színében

A ROMA ColorCollektion 330 színe közül mindenki megtalálhatja a legjobban tetsző árnyalatot. A kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően termékeink időjárásállóak, színük nem fakul, utánfestést és különösebb karbantartást nem igényelnek.

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2020 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső