Zsaluzia Homlokzati

Homlokzati rendszerek

Napjaink építészeti trendje a nagy üvegfelületek alkalmazása. A nagy felületeken át beeső napsugárzás pillanatok alatt elviselhetetlenné teszi a belső terek hőmérsékletét, ezért gondoskodnunk kell azok árnyékolásáról. A zsaluzia igen hatékony külső árnyékoló, mely egyben a homlokzat stílusát meghatározó építészeti elem is.

A zsaluziával a beeső fény mennyisége igény szerint szabályozható, így az árnyékolás mellett a helyiségek megvilágítása is az éppen aktuális tevékenységünknek megfelelően történhet.

 

Tökéletes árnyékolás optimális fényviszonyok mellett! A ROMA új alumínium zsaluziarendszerének különlegessége, hogy a lamellázat felső harmada külön mozgatható. Míg az alsó kétharmad rész összezárva árnyékol és véd a betekintéstől, addig a felső harmad tetszés szerint elfordítható.

 

 

 

vezetosines

Vezetősínes kivitel

 

acelsodronyos

Acélsodronyos kivitel

homlokzatra

Homlokzatra épített rendszer szögletes védőtetővel (lekerekített formában is elérhető)

tokeletes arnyekolas

Tökéletes árnyékolás optimális fényviszonyok mellett! A ROMA új alumínium zsaluzia-rendszerének különlegessége, hogy a lamellázat felső harmada külön mozgatható. Míg az alsó kétharmad rész összezárva árnyékol és véd a betekintéstől, addig a felső harmad tetszés szerint elfordítható.

peremezett

Vezetősínes peremezett lamella

 

dbl lamella

A DBL-lamella hullámos felületén különleges fényhatások alakulnak ki.

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2024 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső