Zsaluzia Ráépíthető

PURO 2.XR-RS, PURO 2.XRK-RS

A ROMA PURO 2.XR-RS és PURO 2.XRK-RS felsőtokos redőny- és zsaluzia rendszerei az építkezések és felújítások során már sok ezerszer bizonyítottak.
A felsőtokos redőny- és zsaluziarendszer a nyílászáróval együtt, egy munkafolyamatban, egy egységként kerül beépítésre. A kiváló alapanyagokból készült tok időjárás- UV-, és lépésálló tulajdonságokkal rendelkezik.

 

 

Az alapanyagok környezetbarát technológiával készül- nek. Éghetőség szerint a nehezen éghető kategóriába tartozik. A tok a speciális noppolt felületének köszönhetően hagyományos módon, akár előkészítés nélkül is vakolható.

A PURO 2.XR-RS és PURO 2.XRK-RS zsaluziarendszer jellemzői

  • Redőny vagy zsaluzia? Ráér dönteni a beépítés után is, hiszen ebbe a rendszerbe bármelyik beépíthető.
  • Redőny esetén hőszigetelés a forró nyári, és a fagyos téli napokon
  • Zsaluziával kellemes klíma a meleg nyári napokon
  • A kereskedelemben kapható összes ablaktípushoz alkalmazható
  • A tok kiváló hő-, és hangszigetelő képességgel rendelkezik
  • tok külső felülete klinker falazathoz előkészítve,
    belső felülete előkészítés nélkül vakolható
  • Kiváló minőségű alumínium és műanyag alapanyagokból készül

Mindennapi életünkben különféle eszközök vesznek körül bennünket, melyeket minél egyszerűbben szeretünk kezelni.
Miért tenne kivételt az árnyékolóval? Árnyékolóinkat naponta többször is működtetjük. A kézzel történő mozgatás időigényes és egy idő után fárasztóvá is válik.
Válasszon Ön is motoros működtetést. Még kényelmesebbé teheti mindennapjait, ha zsaluziáit, vagy redőnyeit távirányítóval vezérli, illetve teljesen automatikusan érzékelőkkel és vezérlőkkel kiegészítve egy intelligens ház részeként.

 

szunyoghalo2Szúnyogháló

PURO 2.XR - RS rendszerünk - akár utólag is - bővíthető szúnyoghálóval.

tavvezerles zsMotoros működtetés

A motoros működtetés komfortját tovább fokozhatjuk távirányítással. Megfelelő vezérlőegységgel akár egy intelligens ház részévé tehetjük. Már tervezéskor gondoljon a megfelelő energiaellátásra.

szerelesTervező- és szerelőbarát

Tervezése és szerelése egyaránt egyszerű. A nyílászáró és redőny egy egységként kerül beépítésre.

egyedi szinekSzínharmónia felsőfokon!

Vigyen színt az életébe! Állítsa össze a homlokzat színvilágát saját ízlése szerint! Tetszés szerint választhat, hogy redőnyének tokja látszódjon, vagy ne látszódjon a homlokzaton. Amennyiben amellett dönt, hogy ne látszódjon, válassza a kívül vakolható kiviteleket.

Tokmeghosszabítás

Szükség esetén a tok oldalirányban meghosszabbítható, ez által a gurtniautomata a falba sűlyeszthető. Ennek előnye, hogy nem kell megfúrni a nyílászáró keretét, valamint a nyílászáró akadálytalanul működtethető.

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2024 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső